Polemik är den ultimata plattformen för dig som siktar på en karriär som författare, poet eller som journalist. Genom att fylla i rutan nedan tar du första steget mot ett jobb som skribent. När vi mottagit din intresseanmälan tar vi kontakt med dig och ger dig vidare information om vad det innebär att vara med i skrivarnätverket Polemik.

Intresserad? Fyll i namn och email så kontaktar vi dig.

Polemik – ett nätverk av talangfulla skribenter

Sedan Polemik lanserades den 1 mars 2017 har över 40 skribenter från hela landet fått sina texter publicerade i vår plattform. Vi siktar ständigt på att ta in nya drivna skribenter som vill nå ut med sina texter till en bredare massa.

Bli skribent Polemik

Om du blir skribent i hos Polemik är du en del av vårt ambitiösa nätverk. Vi är en non-profit organisation vars mål är att hjälpa skribenter ta första steget mot att bli publicerade och etablerade professionella skrivare. Vi erbjuder bland annat hjälp med följande:

  • En egen sub page där dina texter blir publicerade
  • Respons av texter med tips/feedback på hur du kan förbättra ditt skrivande
  • Prata med över 40 likasinnande i vårt nätverk av skribenter och utbyt idéer och tankar som gör att ditt skrivande konstant utvecklas

Vilken skribent söker vi?

Du är passionerad i ditt skrivande och vill nå ut till fler personer med dina texter. Kanske pluggar du på universitetet och har en karriär som skribent som främsta mål. Det kan även vara så att du bara har skrivandet som en hobby du vill utveckla eller varför inte träffa och nätverka med likasinnande från hela Sverige?

Här kan du läsa vad några av våra nuvarande skribenter tycker om Polemik.