Skribent Polemik

Polemik har idag hjälpt över 40 skribenter från hela Sverige att nå ut med sina texter. Här är vad några av Sveriges skrivartalanger har att säga om Polemik.

”Fantastiskt att få respons på texter, utvecklande och spännande av ta del av. Jag är stolt över att få vara en av Polemiks skribenter! Tack!” – Sussane Schemper

”Polemik peppar mig i skrivandet och alla fantastiska skribenter får mig att vilja utvecklas och bli ännu bättre. Alla ni på redaktionen gör ett imponerande jobb. Tack för att jag får hänga på och vara en del av detta.” – Linnéa Engström

”Gänget på polemik ser saker jag själv inte ser i texterna och är oerhört hjälpsamma med korrigeringar.” – Mikael Mansen

”Möjligheten att kunna ta ut svängarna i sina texter och direkt få feedback på det man har skrivit är en fantastisk möjlighet. Dessutom är det inspirerande att nå ut till ett större antal läsare.” – Linnea Bengtson

”Polemik har en grundläggande idé som jag tycker är fantastisk. Nämligen att fler skrivande människor ska få möjlighet att nå ut. Jag är stolt över att vara en del av Polemik där jag funnit både stöd, pepp, och inte minst upptäckt fler oerhört duktiga skribenter, redan etablerade och blivande författare. Tack!” – Anni Svensson

”Polemik har hjälpt mig nå ut till folk jag aldrig trodde att jag skulle nå och gett mig ett helt nytt självförtroende i mitt skrivande.” – Nicolina Palmcrantz

”Polemik har gett mig möjlighet att samarbeta med andra talangfulla poeter både vad gäller publicering av poesi och scenframträdanden. Jag har fått möjlighet att ge och ta kritik och på så vis utvecklats till en bättre skribent” – Charlotte Jansdotter

”Polemik har stärkt mig som skribent samt som det har hjälpt mig att vidga mina möjligheter. Jag har även träffat en drös med fina människor tack vare polemik!” – Anna Jegorova

”Polemik har hjälp mig att utveckla mitt skrivande, ta mig utanför mina trygghetszoner och bara ha kul med orden.” – Nina Kops

”Sedan jag började skriva för Polemik har självförtroendet förbättrats.” – Mikael Mansen

Vill du också bli skribent hos Polemik? Ta första steget idag!