Jag höll passerkortet mot dörren. Det klickade till och jag var inne. Hon satt redan på sängen och väntade. Jag var nära att tappa andan. Hon såg ut precis som en filmstjärna. Hon var till och med vackrare än förra gången. Jag ställde ifrån mig portföljen med kavajen ovanpå och började knäppa upp skjortknapparna.
”Hej, gumman, har du väntat länge?”
”Nej, inte direkt.”
Jag satte mig mittemot henne i sängen och kramade om henne. Hennes hår luktade sådär fräscht nytvättat. En mörk lock föll ner i hennes ansikte, jag sträckte mig efter den och lade den till rätta bakom örat. De ljusa ögonen såg in i mina. En tår uppenbarade sig i vrån och rann ner för den bleka kinden. Hon tittade bort. Jag intalade mig själv att det var sista gången. Men visst tyckte hon om mig? Det måste hon göra. Varför skulle hon annars vara här? Hon som var så vacker. Jag trädde av behåbanden så axlarna blev bara och kysste de var för sig åt gången. Jag lät mina fingrar röra sig sakta ner mot hennes rygg och började knäppa upp den svarta behån. Jag slet av den och förde sedan händerna långsamt fram och tillbaka över hennes nakna bröst.

Det klickade och lyste grönt. Nu var han här. Fan också. Jag begravde ansiktet i händerna en sista gång innan jag lyfte upp huvudet. Jag stirrade rakt på honom när han kom in, men undvek att möta hans blick. Svinet började redan klä av sig. Han kunde inte ens låta det vänta i några minuter. Brydde han sig överhuvudtaget om hur min dag hade varit?
”Hej lilla gumman, har du väntat länge?”
” Nej.”
Han satte sig mittemot mig och omfamnade mig hårt. Han drog mig intill sig och gnuggade sin näsa mot mitt hår. Tuggummismaskandet dolde inte spritlukten, jag ryggade tillbaka. Långsamt lät han sina ögon tala om för mig hur det skulle sluta och jag kunde inte hejda tåren som envist letade sig ur ögonvrån. Jag fick kväljningar av hans händer överallt på min kropp. Om han bara kunde sluta någon gång.  Nu var han nere vid behån. Jag fortsatte att stirra rakt in i den gulnande väggen. Det var det enda som existerade. Hans händer på mina bröst. Där mitt på väggen, uppenbarade sig en mörk fläck. Jag fokuserade på den och lät ögonen intensivt mörda den. Ett frenetiskt klämmande. Tänk att kunna springa fram, sätta sig vid väggen och gnugga bort eländet. Få det fula att försvinna, så att det aldrig mer skulle komma tillbaka någonsin.