Tis 25 nov 22:34
Alltså jag blir så sjukt trött. Samma gnöl och gnäll varenda fucking day. Här gör man värsta fyndet och får en Dolce & Gabbana-klänning, ORIGINAL dessutom, för futtiga 7000 spänn på Tradera och han börjar gnälla om pengar. Fattar han inte att den kostar dubbelt så mycket i vanliga fall? Och så börjar tjatet. Har du fixat tvätten? Har du kört en diskmaskin? Har du handlat? Har du varit på Arbetsförmedlingen? Kan du inte hjälpa till lite? Alltså whatever! Som om jag har tid att springa där som ett mähä bland vitlöksraparna och socialfallen. Hur ska jag hinna det mellan spinning, shopping och dessutom träffa Zandra och Tarja? Tror han det är roligt eller? Att sitta och lyssna på Tarjas tjat om sin nya Östermalmbög? Jävla Muminluder. Och Zandra som yrar om sina kvällskurser. Ja vi fattar, du kan kladda färg på en duk. Big fucking deal, sörpla din bag-in-box du. Wannabe. Men neej, herr Jörgen tror minsann att jag bara har roligt hela dagarna. Inte en enda tanke på mig och vad jag har att stå ut med. Vill bara spy på allt och alla.

Tors 27 nov 20:56
Alltså jag trodde bara man såg sånt här på TV. Igår kväll kom Jörgen hem och började så klart gnälla direkt om pengar och hans rygg och sånt trams. Det är väl inte mitt fel att han prompt vill ha två jobb. Och han struntade fullständigt i min dag, så klart. Och sen blir han sur när jag vill kolla på Paradise Hotel! Som om jag bryr mig om nyheterna. Bara massa tråkigt skit. Orka alltså. Och som på beställning, mer gnäll. Snälla jag ska ju upp igen om 6 timmar kan inte jag få titta lite bla bla BLA!! Jag sa som det var, att han är var jävla fjolla som bara tänker på sig själv. Oj vilket liv det blev då. Seriöst, han sa att jag är en bortskämd bimbo! Jag!? Var fick han luft ifrån? Vi skrek och skrek så jag fattar inte att kärringen i lägenheten under oss inte ringde polisen. Men så vips! Plötsligt var allt bra igen. Bara så där. Det var värsta Doktor Phil moment! Alla våra problem lösta på en gång. Visst, det var lite awkward i början men shit alltså! Och idag har det varit helt underbar! Jörgen skippade jobbet och väntade hemma medan jag fick gå och shoppa loss. Det är jag värd tycker han. Det kanske är som dom säger, man behöver bara få ventilera ibland. Amazing. Nu ska vi ha Twilight-maraton och äta brie. Kärlek!

Lör 29 nov 22:06
Vad fan är det för fel på folk? Zandra och Tarja typ sms-bombar mig konstant. Var är du? Vi skulle ju shoppa! Varför kom du inte till spinningen? Kan dom idioterna inte överleva utan mig en enda sekund eller? Antagligen inte. Och så den där grannkärringen. Två gånger har hon bankat på dörren och klagat på att det luktar konstigt här. Som om hon och hennes äckliga råtta på snöre till hundkräk luktar Chanel No. 5. Ska det vara så svårt att låta oss vara ifred nu när vi har det så bra? Vi sitter och pratar hela dagarna. Eller ja, jag pratar och han lyssnar. Han lyssnar äntligen på mig! Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän. Äntligen tar han sig tid för bara mig. Om folk bara kunde låta oss vara ifred. Seriöst, hans mamma har ringt typ 10 gånger och skickat tusen sms. Man kan ju tro att hon är kåt på sin egen son. Fy fan va äckligt alltså. Jörgens jobb ringde igår och undrade var han är. Tjat tjat tjat. Jag sa att vi hade åkt på kräksjukan och nej vi kunde inte höra av oss tidigare. Att ringa är det sista man tänker på när man hänger på toa. Det fick tyst på idioten. Fast jag måste ge grannkärringen rätt, det luktar lite unket här. Måste köpa deo och doftljus. Kanel kanske?

Mån 31 nov 21:14
Jörgen har varit helt fantastisk den senaste veckan men seriöst, jag börjar nästan känna mig som hans mamma. Torkat upp efter honom, klätt på honom, matat honom, släpat ner honom i badkaret. Nog för att han är gullig och så men ärligt talat, det börjar bara bli för jobbigt. Och jag kan inte säga att jag är attraherad av honom längre. Blå och svullen. Öörk. Så jävla ofräscht. Nej, jag behöver egentid. Jag sa till Jörgen att det inte kommer att funka längre. Jag behöver ta hand om mig själv. Han verkade ta det bra i alla fall. Och mitt i allt så kommer den där pensionärsfittan med sin äckliga hund och bankar på dörren. Skriker om att ringa polisen. Jag får väl dunka bäst fan jag vill i min egen lägenhet? Och hallå? Jag har så många kanelljus här så det stinker julafton så vad hon gnällde om vet jag inte. Nåja, det var snabbt avklarat i alla fall. Funderar på om man ska regga ett konto på eDarling. Tarja brukar ju tjata om den sidan. Men inga Östermalmbögar för mig tack så mycket. Vill ha någon som tar hand om mig för omväxlings skull. Usch. Måste handla också. Behöver sopsäckar och Ajax. Förbannade kärring till att grisa ner i min hall. Undrar om Jörgen har någon bra såg i garaget? Nåja, det får bli imorgon. Ikväll vill jag gå ut! Ska ringa Tarja och Zandra efter jag har varit i soprummet med Hector. Jävla fånigt namn på en chihuahua.